طالبان ادعای امریکا درباره آزادشدن مهاجم حمله به میدان هوایی کابل از جانب آن گروه از زندان بگرام را تکذیب کرد.
به تازگی امریکا تصویری را منتشر کرده که ادعا می شود از مهاجم حمله انتحاری به میدان هوایی کابل است. نیویویارک تایمز گزارش داده که این حمله توسط «عبدالرحمن اللوگری» انجام شده و او یک دانشجوی انجنیری بوده که توسط طالبان از زندان بگرام آزاد شده بود.
بلال کریمی؛ معاون سخنگوی طالبان اما با تکذیب این که مهاجم از بگرام آزاد شده بود، امروز (یک شنبه، ۱۲ جدی/دی) در توییتی نوشت که فاصله زمانی فروپاشی زندان بگرام تا حمله به میدان هوایی به قدری کوتاه بود که فرد آزادشده از زندان نمی توانست در این مدت چنین حمله ای را انجام دهد.
کریمی گفته است که قبل از ورود نیروهای طالبان به شهرها، زندان ها شکسته شده و برخی از عاملان داعش آزاد شده اند.
با این حال، او افزوده است که نیروهای طالبان اکثر افراد داعش را بازپس گرفته یا از بین برده اند.
حدود چهار ماه پیش عملیات تخلیه امریکا از میدان هوایی کابل هدف یک حمله انتحاری قرار گرفت که در نتیجه ۱۳ نظامی امریکا و حدود ۲۰۰ افغان کشته شدند.
مسئولیت آن حمله را گروه داعش به عهده گرفته بود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/25531
تگ ها: